Effect van Esoterische Acupunctuur

Eenenveertig personen hebben in 2010 meegedaan aan zeven bijeenkomsten. Tijdens die avonden werden op vooraf bepaalde punten, naaldjes gezet zonder die te manipuleren. Daarna werd gemediteerd met de groep en uitleg gegeven.

In  leest dit documentS u over deze test en de effecten van de Esoterische Acupunctuur.

Verschil met klassieke acupuntuur
Bij klassieke acupunctuur worden naalden meestal gestimuleerd. De acupuncturist beweegt/draait de naald tot de cliënt iets voelt. In de Esoterische Acupunctuur wordt een naald geplaatst zonder stimulatie!

De intentie (gedachten, bedoeling) van de behandelaar is bij de Esotersche Acupunctuur meer dan bij de klassieke acupunctuur van groot belang. (Energetisch geef je eventuele negatieve energieën via de naald door, dit wordt in de Esoterische Acupunctuur voorkomen.)

Het hart (de hart cakra) neemt centrale plaats in bij de behandeling in de Esoterische Acupunctuur.

Binnen de Esoterische Acupunctuur worden naalden ook in een bepaalde volgorde geplaatst.

De betekenis van een acupunctuur punt is in de Esoterische Acupunctuur ook nog eens een “poort” in verbinding met “het Veld”.  Meerdere punten samen, als “patroon” geplaatst vormen een “sleutel” in die verbinding met het Veld.

Bovenstaand plaatje is een voorbeeld van zo’n patroon.

Het effect van klassieke acupunctuur reikt tot het astrale lichaam (= 2e). Esoterische Acupunctuur reikt veel verder tot aan logoísch lichaam(=7e) en verder en ook weer terug!