Gezondheid en effecten

Ons lichaam kan gezond zijn wanneer de verbinding met het veld hersteld wordt of aanwezig blijft. Om de informatie vanuit dat veld, wat alomtegenwoordig is, te kunnen verwerken, is het noodzakelijk dat ons eigen energieveld daar voor open staat. Een gezond fysiek lichaam kan dus uitsluitend gezond zijn, wanneer het energielichaam gezond is.

De informatie vanuit het veld komt naar ons toe via ons energielichaam. Is ergens onderweg in één van die energielichamen een blokkade aanwezig dan kan de informatie niet geheel doorkomen. Door een stress situatie zoals een scheiding, ontslag, verlies van een geliefde persoon, ontstaat een emotie van verdriet, woede of piekeren. Deze emotie heeft, wanneer hij sterk is veel invloed op onze cakra’s. De informatie vanuit het veld kan niet meer volledig worden ontvangen, de verbinding is niet meer volledig. Het gevolg merk je 2 tot 5 jaar later in de vorm van fysieke klachten.

Effecten
Omdat emotionele oorzaken zo’n 90% uitmaken van de oorzaken van ziekte kan Esoterische Acupunctuur meer doen dan de klassieke acupunctuur. Om goede effecten van Esoterische Acupunctuur, of welke therapie dan ook, te kunnen verwachten is het van belang bewust te zijn van de invloeden op ons energielichaam van een aantal zaken.

Van cliënten wordt verwacht, dat ze komen om gezond te worden of te blijven, zodat we er vanuit gaan dat u er geen moeite mee heeft vooral ook zelf hard aan uw gezondheid te werken.