Lezingen en cursussen

Als u een afspraak wilt maken voor een lezing dan kunt U het beste telefonisch contact met mij opnemen.

Het onderwerp is ons Energielichaam, de invloeden op dit Energielichaam en wat U er zelf aan kunt doen om die invloeden gunstig te beïnvloeden. Duidelijk is hoe het zelf genezend vermogen sterk samenhangt met onze gedachten en emoties. Gezondheid hangt vooral af van Uzelf. De omgeving kan sterk bijdragen aan uw gezondheid. Hoe werkt dat.

Cursussen
Zelf werken aan onze gezondheid is het onderwerp van de cursus. Het betreft 7 bijeenkomsten waar gewerkt wordt met acupunctuur en meditatie. De 7 cakra’s worden behandeld, 1 per avond. Tijdens de acupunctuur behandeling van een cakra wordt gemediteerd. Maximaal 12 personen kunnen hier tegelijk aan meedoen. Zie verder bij Groepstherapie.

De kosten van lezingen hebben te maken met het aantal uren wat ik moet missen binnen de praktijk. (werkzame uren) en de reiskosten. (afstand). Binnen een straal van 25 km van Haarlem is dit ongeveer €150,-. De kosten van de cursus zijn €35,- tot €40,- per avond. U krijgt hiervoor een rekening acupunctuur. Kijkt U even na hoe U verzekerd bent hiervoor.

Een individuele behandeling Acupunctuur kost op dit moment €58,50 (zie tarieven)