(pH-waarden)
Aardappelen Aardbeien Abrikozen Ananas Andijvie Appelen Avocado Bananen Bisschuit Bieslook Bleekselderij Bloemkool Boerenkool Bramen Broccoli Champignons Cichorei Citroenen Dadels Druiven Frambozen Granaatappel Grapefruit Groene kool Honing Karnemelk Kastanje Kersen Ketjap Knoflook Kokos Komkommer Koolraap Koolrabi Krenten Kruisbessen Kwark Maïs Mandarijnen Melk Meloen Mierikswortel Molsla Morellen Oliën koudgeperst onverhit Papya Paprika Passievrucht Pastinaak Wortelen Peren Perziken Peterselie Peulen Pompoenen Postelein Prei Pruimen Raapstelen Rabarber Radijs Rammenas Bieten Rode kool Slagroom Rozijnen Savooien kool Schapenmelk Schorseneren Selderij Sinaasappel Sla Snijbonen Sojabonen Sperziebonen Spinazie Spitskool Tomaten Uien Veldsla Venkel Vijgen Witte kool Zuring Zwarte bessen |
+2 +7,2 +2,6 +38,6 +6,6 +14 +2 +11 +6 +5 +10,4 +8 +3 +10,5 +8 +4,2 +5 +3,2 +10 +9,6 +3 +6 +3,5 +10 +3 +3 +2 +12 +7 +38 +10 +4 +31 +10 +6 +5 +5,5 +3 +2 +5,7 +2 +7,5 +4 +18 +4 +5 +5 +8,5 +9 +10 +3 +8,2 +8 +3 +3,2 +10 +7 +5 +7,3 +10 +5 +39 +12 +4 +3 +25 +3 +2 +2 +11 +9 +14 +9 +38 +12 +28 +16 +14 +3 +14 +5 +28 +6 +5 +2 |