(pH-waarden)
Aardperen Amandelen Artisjok Asperges Bak-/braadvet Bessensap Boter Bouillonblokjes Bruine bonen Cacao Chocolade Eend Eenden-ei Kippen-ei Erwten Gehakt Geitenvlees Gerst Gierst Groene erwten Haas Halvarine Ham Hangop Haring Haver Hazelnoten Kaas Kabeljauw Kalfsvlees Kalkoen Kapucijners Karper Kelp Kip Knäckebröd Koffie Konijn Kreeft Lamsvlees Lever Leverpastei Levertraan Linzen Witlof Makreel Margarine Mayonaise Mosselen Oesters Olie verhit! Olijven Paardenvlees Paling Patrijs Pekelvlees Pinda’s Platvis Reuzel Rogge Rookvlees Rundvet Rundvlees Rijst Sardines Schapenvlees Schelvis Slasaus Snijbiet Spek Spiering Spruitjes Stokvis Sukade Tarwe Tuinkers Varkensvlees Vermicelli Vla Vlierbes Volkorenbrood Walnoten Witte bonen Witbrood Wijn Yoghurt IJs Zalm |
-10 -1 -4,3 -1 -50 -3 -4 -5 -4 -5 -8 -10 -25 -25 -4 -20 -15 -9 -9 -4 -15 -15 -20 -5 -3 -10 -2 -10 -3 -35 -10 -4 -3 -5 -25 -5 -8 -10 -5 -5 -10 -20 -40 -10,5 -2 -7 -11 -40 -5 -5 -50 -3,8 -20 -30 -10 -20 -10,6 -5 -50 -11 -20 -50 -23 -15 -3 -10 -20 -20 -2 -50 -3 -13 -3 -2 -8 -2,3 -23 -5 -6 -3 -6 -8 -2 -11 -3 -3 -3 -5 |