(Esoterische) Acupunctuur Onderzoek

In 2010 is er een combinatie cursus – onderzoek gehouden. In totaal hebben 50 mensen meegedaan. Vooraf werden door de deelnemers cijfers gegeven die aangaven in welke mate men last had van klachten, ziekten of bepaalde symptomen. Gedurende 14 weken is zeven maal behandeld. Na afloop zijn door iedereen weer cijfers gegeven die aangaven hoe het er nu voor stond met de klachten.

Verschil met Regulier Onderzoek
Binnen de reguliere geneeskunde wordt slechts één klacht, één ding gemeten. Op dit moment kijkt men ‘slechts’ naar een virus. Men denkt gezondheid te kunnen meten met een testje, maar algehele gezondheid is niet meetbaar. Of… met onderstaand onderzoek, want dat kijkt niet naar één klacht of één ding, maar naar alle klachten en symptomen.

Aanpak tijdens cursus-onderzoek

Esoterische Acupunctuur. Per keer werd één chakra behandeld. Begonnen is met de 1e onderste chakra

Uitleg is gegeven over

 • Samenstelling van ons lichaam. (met Etherisch, Astraal lichaam en Hoger Zelf of IK)
 • Meditatie
 • Voeding (iedereen kreeg individuele lijst (en) over voeding, die paste bij constitutie
 • Wat te doen tegen straling
 • Invloeden van E-nummers, genetische manipulatie, synthetische stoffen, chemische stoffen in voeding
 • Bio dynamische voeding en biologische voeding
 • Homeopathie EHBO
 • Kennis over edelstenen en mineralen
 • Over stress
 • Invloed gedachten
 • Invloeden alcohol
 • Invloeden witte suiker
 • Invloeden roken
 • Invloed licht
 • De Voedingswaarde (gedaald met 43 tot 86% !)

Uitleg betekent hier: wat doen al die dingen op je Energielichamen. En wat is de functie van ons Energielichaam. Hoe gaat herstel, genezing. In mijn folder Natuurwetten kun je daarover lezen. Esoterische Acupunctuur is ook prima voor preventie. Uitgangspositie is Gezondheid. Doel Bewustzijn en het vinden van je puzzle piece in life.

Effecten cursus-onderzoek in cijfers

Discipline vóór na verbeterd %
Allergologie 400 333 16,75
Dermatologie 482 406 15,77
Psychologie 627 523 16,59
Gynaecologie 683 292 57,25
Cardiologie 576 424
Ingewanden 636 418 34,28
Interne Geneesk 673 441 34,47
Longen 563 395 29,84
Neurologie 644 397 38,35
Orthopedie 627 369 41,15
Urologie 712 388 45,51
Alg. Gezondheid/td> 514 378 26,46
Totaal  611 406 33,55

Grafiek over bovenstaande cijfers. Verschil duidelijk.

 

Wat doet Esoterische Acupunctuur
Met Esoterische Acupunctuur wordt de Kosmische Informatie (dat de Kosmos o.a. Informatie, Bewustzijn is, is aangetoond door de Kwantum Mechanica) weer in verbinding gebracht met onze Energielichamen, Chakra’s, Nadi’s en Meridianen. Met meditatie (in de praktijk wordt dit meegegeven) kan iedereen deze verbinding onderhouden.

Op een andere manier zichtbaar per discipline, de vooruitgang in slechts 14 weken, met een algemene behandeling van de zeven chakra’s, dus niet individueel gericht.

Stel je even voor, dat elke cel in je lichaam, elke seconde, elke minuut, elk uur, de gehele dag, ja je hele leven VERBINDING heeft met zijn eigen informatie!

Per seconde is er meer informatie uitwisseling in ons lichaam, dan in alle computers in de wereld in tien jaar. Informatie heeft GEEN TIJD nodig en IS steeds aanwezig.

 

Hier is het verschil goed zichtbaar gekeken naar de onderste vijf chakra’s. Binnen de energie lichamen is al een groter verschil te zien dan fysiek. Verschillen lopen hier van 62,1% tot 83,3%

Gaat dit dan niet vanzelf?
Je vraagt je af, of dit dan niet vanzelf gaat. De meeste mensen weten hier niets van af en leven er ook niet naar. Zeker in het Westen denkt men dat we slechts bestaan uit een fysiek lichaam en verder niets. Ziel en Geest bestaan ineens niet meer. Stress, emoties, negatieve gedachten zijn enkele voorbeelden, die er voor zorgen, dat er blokkades ontstaan. De verbinding ‘loopt’ niet meer. Die blokkades kunnen tussen de chakra’s zitten. Ook kunnen chakra’s op de verkeerde plek ‘staan’, en zodoende onderling geen verbinding maken. Helderzienden ‘zien’ gaten in de aura. Ook normale bekende dingen als KOU, kan een blokkade geven, waardoor de informatie NIET ter plekke kan komen. Littekens zijn ook mogelijke stoorzenders, wat ik dagelijks in mijn praktijk zie.

Het gaat dus vaak niet vanzelf
Bedenk dat er miljoenen cellen per dag worden vervangen. Wanneer de juiste informatie aanwezig is worden die nieuwe cellen, aangemaakt met de up to date, juiste informatie van het moment, en niet met “oude” informatie. Voor het functioneren of genezen van groot belang. Reguliere Geneeskunde werkt hier nooit aan! De Reguliere werkt slechts met het fysieke lichaam. Ben je zelf overtuigd dat er méér is tussen Hemel en Aarde, ga dan zelf aan het werk met beweging, meditatie, goede voeding en Acupunctuur. Kijk eens om je heen. De omgeving veranderd continue, zeker wanneer jij je verplaatst, maar ook de sterrenwereld veranderd elke seconde. Alles is in beweging. Omgaan met alle verandering is van belang voor gezondheid.

Zie ook folders over:
constitutie, energielichaam, Esoterische acupunctuur, gezondheid, straling, draadloos, griep/verkoudheid (6x), homeopathie (2), koorts en kanker, kruiden, meditatie (genezing door de Geest), stress, verwerking, vitamine D (2), vitaminen – mineralen – celzouten, ziek en gezond, zwangerschap.

Wim Voorbij
Acupuncturist Klassieke en Esoterische Acupunctuur
Docent Raja Yoga en Esoterische Acupunctuur
Fytotherapeut (Herbalist of Kruiden Geneeskundige)
www.wimvoorbij.nl / voorbijwjam@hotmail.com
06 535 111 23